miércoles, 30 de diciembre de 2015

Calendari: desembre.

     Si sabéssiu com són de boniques aquestes cançons, cantaríem una nadala tots els dies.
 
   Si sabéssiu com són de feliços els nens i nenes jugant... Segur que diríem: "Jugueu més estona".
 
  Si sabéssiu que els estels ens deixen un polsim d´amor a canvi de res, ens estimaríem més els uns als altres.
Brindem: Bon Any Nou.
EMS.

4 comentarios:

  1. M'ha encantat el del violi, me enamorat d'aquella foto, son tots molts bonics. Crec que auries de ferte un instagram y penjar tambe alli les fotos que penjes aqui. Anims.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies per les teves encantadores paraules. Si tens algun moment lliure, dóna un tomb per tot el blog. Llavors veuràs el perquè de no fer un instagram: perdría la essència del context.carinyosament. Esther.

      Eliminar
  2. ¡Qué bonitos! Me encantan los de las notas musicales y el del violín especialmente. El último también está muy chulo =) ¡Besos!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Elena, como siempre por tus encantadoras palabras. Estos lápices están comprados en la casa de nacimiento del gran músico Pau Casals, violonchelista. El lápiz que más te ha gustado lleva incorporado, además de su firma,una copia de su violonchelo. ( son bastantes las diferencias con un violín, entre ellas, las claves: violín clave de Sol y el violonchelo clave de Fa) Te invito a que te leas su vida y obras que estoy segura te van a interesar mucho. La última foto es un antiguo recuerdo de mis años de profesora. Esta vez, para finalizar el año, mis lápices quisieron que fueran momentos muy íntimos. Con mucho cariño. Esther.

      Eliminar